Санатории Трускавца.Путевка в Трускавец

Санатории Трускавца. Прямые телефоны в санатории, виллы, отели Трускавца. Официальные сайты санаториев, вилл, отелей, пансионатов, баз отдыха, спа-центров, диагностических центров курорта Трускавец

четверг, 17 мая 2012 г.

Сало для українців(2).../ ЩЕ ОДНА ВЕРСІЯ


Сало дістають із свиней. Припускають, що саме свиня
врятувала наш народ у часи татаро-монгольської навали - адже свинина
була єдиним продуктом, на який не зазіхав завойовник. санаторий Карпаты
З нього роблять смалець, шкварки, виготовляють шпик, ну і звичайно,
його їдять. Багато українців люблять його їсти під чарочку горілки. Але
то смачно - словами не передати.
Ще колись як їли сало мало хто знав і зараз напевно також, що сало дуже корисне для організму людини.
Це калорійний продукт, що дуже важливо взимку. Воно забезпечує відчуття
ситості, додає енергії,санаторий Жемчужина Прикарпатья  тонізує. Один-два шматочки сала медики
рекомендують з'їдати щодня.
Найбільша його цінність не лише у вітамінах (А, Е), а й у
ненасичених жирних кислотах. У ста грамах сала міститься 96 грамів
таких кислот. Важливо також, що сало має жовчогінну дію. Тому його
рекомендують вживати для стимуляції жовчовивідних шляхів, щоби не
застоювалась жовч.
Але, цей продукт має і протипоказні властивості. Від сала треба
відмовитися хворим на панкрит, холецистит, хворобу Крона. Також воно
протипоказане при гастритах, санаторий Кришталевий палац(Хрустальный дворец)колітах та хворобах кишківника, а шкварки
та копчене сало - узагалі важкий продукт для травлення. Тому вони
можуть зашкодити людям із хворою підшлунковою залозою, печінкою й тим,
хто потерпає від виразкової хвороби. 
Але, то все фіг*я. Почитав десь, що сало - це українська віагра.
Воно має славу стимулятора чоловічої потенції. Учені пов'язують це з
вмістом у цьому продукті "молодильного селену" – рідкісного Трускавец санатории.Путевка в Трускавец.Цены Трускавец
мікроелемента, який посилює репродуктивну систему функцію, зміцнює, а
також підтримує здоров'я печінки. А ще кажуть, що коли болить зуб, то
варто кусок сала прикласти до нього і біль зникне.
Салом салом, але дуже файно коли ти береш участь у різанні свині.
Трохи треба намучитися, але потім супер. Було в мене, що одного разу
був у районі і різали у той день свиню. Потім після всього їли свіже
сало під чарочку. Ясно, що воно не таке смачне як потім, коли поставиш
у холодильник чи засолиш, але нічого - пішло.
Ну, і насамкінець своєї розповіді розкажу анекдот: санаторий Перлина Прикарпатья(Жемчужина Прикарпатья)
Летить українець в літаку і їсть сало. Підходить до нього естонець:
- Що це таке?
- Це сало, але ви його їсти не будете.
- А чому це?!
- Бо я не дам.